Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Borna Barišić preselio u Tursku

Povremeni hrvatski reprezentativac Borna Barišić ima novi klub. Nakon što mu je po koncu sezone istekao ugovor sa škotskim Rangersom, lijevi bočni će karijeru nastaviti u turskom Trabzonsporu.

Barišić je za momčad iz Glasgowa igrao od ljeta 2018. godine te je upisao 236 nastupa, deset pogodaka i 54 asistencije te je osvojio tri trofeja. 2021. godine je postao prvak Škotske, dok je 2022. osvojio škotski kup, a protekle sezone liga kup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On će se u Trabzonsporu priključiti hrvatskom dvojcu, Toniju Tekliću i Mislavu Oršiću, a potpisao je ugovor na dvije sezone + opciju produljenja na još jednu. Tijekom te dvije godine bi trebao inkasirati tri milijuna eura.

31-godišnjak je za hrvatsku nogometnu reprezentaciju dosad odigrao 35 utakmica te je postigao jedan pogodak. Bilo je to u pobjedi od 2:1 protiv Azerbajdžana u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2021. godine. U kvalifikacijama za aktualno Euro je odigrao pet utakmica, no to nije bilo dovoljno da se nađe na popisu od 26 reprezentativaca u Njemačkoj.

Komentari

Povezano