Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Borna Ćorić ispao s Roland Garrosa

Treći meč u nizu Borna Ćorić za protivnika je imao argentinskog predstavnika. Ovoga puta to je bio 49. tenisač svijeta Tomás Martín Etcheverry. Argentinac koji lovi Đokovića na ATP ljestvici se pokazao kao prevelika prepreka te je odličnom igrom svladao Bornu u tri seta. Nije bolje prošao ni drugi naš predstavnik danas Ivan Dodig koji je ispao u drugom kolu u kategoriji mješovitih parova.

Bolje je u susret ušao Argentinac koji je brzo odjurio na 3:0. Kroz cijeli set Etcheverry je izgubio samo tri poena na vlasitom servisu te je s mirnih 6:3 priveo set kraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Činilo se da i drugi set ide u tom smjeru kada je Etcheverry pri rezultatu 2:2 oduzeo servis Ćoriću. Borna se nije predavao i sprječava Argentinca da odservira za set te se otišlo u tie-break. Tamo su oba tenisača dosta griješila, ali je na kraju Etcheverry bio uspješniji te sa 7:5 odlazi na vodstvo od 2-0 u setovima.

U trećem setu prvi servis protivniku oduzima Borna Ćorić pri rezultatu 1:1. Nažalost sreća je bila kratkog vijeka jer Argentinac nakon toga osvaja četiri gema u nizu i odlazi na 5:2. Nakon toga Etcheverry još jednom oduzima servis Ćoriću i završava meč.

Što se ostalih događanja tiče četvrti i šesti tenisač su upisali sigurne pobjede. Casper Ruud je izgubio prvi set protiv Zhizhena Zhanga, ali se nakon toga sabrao i u iduća tri seta mirno svladao borbenog Kineza.

Holger Rune je bio odmoran s obzirom da mu je Gael Monfils predao bez borbe, a ni danas se nije previše umorio. Nakon točno dva sata igre svladao je jedno od iznenađenja turnira Genara Alberta Olivierija koji je kao 231. tenisač svijeta dogurao do trećeg kola.

Drugi naš predstavnik danas bio je Ivan Dodig u kategoriji mješovitih parova u kojima se natjeće s Kineskinjom Shuani Zhang. Oni su za protivnike imali brazilsku kombinaciju Stefani/Matos.

Nije dobro krenulo za kinesko-hrvatski par koji je brzo sa 6:2 izgubio prvi set. U drugom setu je također krenulo loše jer su Brazilci ponovno prvi oduzeli servis. Slično kao u prvom setu brazilska kombinacija je do kraja seta još jednom oduzela servis i s novih 6:2 potvrdila prolazak u treće kolo.

Komentari

Povezano