Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Borna Ćorić izgubio u drugom kolu Wimbledona

Nakon dobrog nastupa u prvom kolu i pobjede protiv Felipea Meligenija Alvesa, Borna Ćorić ipak je zaustavljen u drugom kolu. Izgubio je od Amerikanca Francesa Tiafoea s 3-0 u setovima te tako nije uspio doći do uspjeha karijere na Wimbledonu.

Kroz čitavi meč više je prijetio Tiafoe te je to okrunio u šestom gemu prvog seta kada oduzima servis Ćoriću. Vraća se odmah Zagrepčanin breakom u meč te izjednačuje ubrzo na 4:4. Tada opet Amerikanac igra bolje te na 5:4 dolazi do tri vezane set lopte koje Ćorić uspješno spašava te na koncu i odvodi set u “trinaestu igru”. Imao je Tiafoe veliku prednost od 6:2, ali se na kraju sve svelo na dugi poen kod 6:5 kada uspijeva Amerikanac iskoristiti svoju sedmu set loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom setu Ćorić nije našao lijek za igru Tiafoea koji uz jedan izgubljeni gem dolazi do prednosti od 2-0 u setovima. U trećem se Ćorić držao do 3:2 za Amerikanca, no tada Tiafoe radi break i otvara si put za prolaz u treće kolo. Meč je na kraju zaključio bez većih problema na servisu za meč te je prolaz u iduću rundu izborio rezultatom 7:6(5), 6:1, 6:3.

Tamo će ga čekati pobjednik meča između branitelja naslova Carlosa Alcaraza i Aleksandra Vukića. Ćoriću sada slijedi dvotjedna pauza nakon koje slijedi put u Sjedinjene Američke Države gdje ima prijavljene turnire u Atlanti i Washingtonu.

Komentari

Povezano