Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Borna Ćorić poražen na startu Mastersa u Monte Carlu

Nije Uskrs bio uspješan dan za naše tenisače. Nakon poraza Borne Goje u finalu Challengera ranije danas, kapitulaciju je u prvom kolu Mastersa u Monte Carlu potpisao i Borna Ćorić. Bolji je njega u dva seta bio 59. na ljestvici Čileanac Nicolas Jarry.

Loše je Borna krenuo u meč te je Jarry brzinski odjurio na 4:1. Nije Ćorić uspjevao pronaći rješenje protiv Jarryja koji je dominirao od prvog gema. Do kraja seta Čileanac je još jednom oduzeo servis Ćoriću i za nešto više od pola sata sa 6:2 dobio prvi set.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije se situacija previše promijenila ni u nastavku. Jarry je držao lopticu u terenu, a Borna je griješio. U četvrtom gemu seta Jarry je ponovno u četvrtom gemu seta oduzeo servis Ćoriću i do kraja mirno držao svoj servis te sa 6:3 priveo set i meč kraju.

Nije Ćorić danas imao svoj dan protiv Jarryja koji je bio bolji igrač od prvog do zadnjeg poena. Mora se priznati da Borna nije ni imao sreće sa ždrijebom te je već u prvom kolu morao na odličnog zemljaša koji je prije mjesec dana osvojio turnir u Santiagu te koji je na zemlji u treći set odveo Carlosa Alcaraza. Ipak, Ćorić svejedno ne može biti zadovoljan svojim nastupom te je ovo bio jako loš uvod u zemljanu sezonu za Bornu.

Komentari

Povezano