Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Borna Gojo preko drugog nositelja do drugog kola Challengera

Borna Gojo nastavlja s dobrim rezultatima na američkom tlu. U noći s utorka na srijedu se u Sioux Fallsu probio u drugo kolo Challengera. Do tog uspjeha stigao je preko Mitchella Kruegera, 146. tenisača na svijetu te drugog nositelja.

Na startu meča se vidjela motivacija Splićanina koji na svom servisu nije imao problema te je Amerikancu početni udarac oduzeo kod vodstva 2:1. Tada gubi svoj servis, no ne posustaje nakon toga te već u idućem gemu Kruegeru radi break za 4:2. Njega potvrđuje nakon teškog gema koji to nije trebao biti. Nakon neiskorištenih 40-0 trebao je spašavati i break loptu, no na kraju je iskoristio svoju petu gem loptu za vodstvo 5:2. Uz male probleme na servisu za set zaključio je prvu dionicu igre sa 6:3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom setu Gojo je nastavio s dobrom igrom te je Kruegeru servis oduzimao dva puta. Prvi put je to napravio kod 1:1 da bi prednost dodatno povećao novim breakom kod vodstva 4:2. Nakon toga je bez izgubljenog poena zaključio meč za pobjedu 6:3, 6:2.

U borbi za četvrtfinale očekuje ga okršaj s Denisom Kudlom, nekadašnjim 53. igračem svijeta. Bitan će to biti dvoboj za Goju s obzirom na to da se na “live” ATP ljestvici nalazi tek na 810. poziciji.

Komentari

Povezano