Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Borna Gojo preokretom do drugog kola kvalifikacija Challengera

Borna Gojo se muči s formom nakon povratka od ozljede kostiju te je zbog svog rankinga (ATP – 422.) primoran igrati kvalifikacije za Challenger turnire. Tako ovaj tjedan nastupa u Sioux Fallsu gdje je u prvom kolu teže od očekivanog svladao 18-godišnjeg Rudyja Quana. Mladi Amerikanac je osvojio prvi set, no Gojo je do kraja meča pronašao svoju igru te je na kraju slavio s 2-1 u setovima.

Loše je meč krenuo za Goju koju je u prva tri gema u meču izgubio dva svoja servis gema. Stigao je tako Quan do vodstva 4:0 kada se Splićanin polako počinje buditi; osvaja tri gema u nizu za smanjenje rezultata na 3:4. Do kraja seta se ipak ne uspijeva vratiti u potpunosti te prvi set sa 6:4 pripada Amerikancu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U iduća dva seta Gojo je pokazao kako je puno bolji igrač te je mladom Quanu prepustio samo dva gema, slavivši na koncu s 4:6, 6:1, 6:1.

U drugom kolu moguć je okršaj s juniorskim Roland Garros pobjednikom, Kaylanom Bigunom koji u prvom kolu igra protiv 11 godina starijeg protivnika Stronga Kircheimera, 613. tenisača svijeta.

Komentari

Povezano