Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Bournemouth otpustio Garyja O’Neala

Bornemouth je objavom na službenoj stranici priopćio iznenađujuće vijesti o prekidu suradnje s glavnim trenerom Garyjem O’Nealom. Kako se u priopćenju navodi, O’Neal u ovom trenutku nije idealno rješenje za klub koji prioritizira dugoročan uspjeh i razvitak čitave infrastrukture. Također, spominju ovu odluku kao prikladnu podlogu za planiranje prijelaznog roka u kojem su označili velik broj željenih meta.

Podsjećamo, 40-godišnji Englez došao je na mjesto Scotta Parkera, koji je dobio otkaz nakon četvrtog kola Premier lige uslijed katastrofalnog poraza od Liverpoola 9-0. Iako je došao kao privremeno rješenje, nakon niza dobrih rezultata, klub ga je odlučio zadržati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S O’Nealom na čelu Bornemouth je osvojio 15. mjesto u ligi, što je sjajan rezultat s obzirom na stanje u kojem ih je preuzeo i dostupni kadar.

U 37 utakmica ostvario je 11 pobjeda, 6 remija i 20 poraza. Posebno su pamtljiva slavlja nad Evertonom, Tottenhamom i Liverpoolom. Prema reakcijama navijača, ovo je prilično iznenađujuća vijest, pogotovo jer su samo prije nešto više od mjesec dana iz kluba izražavali nezadovoljstvo time što O’Neal nije bio nominiran za trenera sezone.

Objavu o nasljedniku javnost ne bi trebala dugo čekati jer su na kraju priopćenja naveli kako informacije o novom treneru izlaze uskoro. Sljedećeg trenera čekat će izazovan prijelazni rok i sezona, koju otvaraju 12. kolovoza dočekujući West Ham.

Komentari

Povezano