Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Borussia Dortmund ispustila dva gola prednosti protiv Heidenheima

Novo kolo njemačke Bundeslige otvorili su Borussia Dortmund i Heidenheim. Borussia je htjela isprati gorak okus poraza u Bochumu, dok je Heidenheim tražio prve bodove ove sezone. Borussia je pred domaćim navijačima potpisala novi kiks nakon što su unatoč vodstvu 2:0 odigrali 2:2.

Nije moglo bolje krenuti za domaće koji su u sedmoj minuti poveli. Emre Can je vratio povratnu loptu za Juliana Brandta koji odlično pogađa za 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 15. minuti već je 2:0. Ovoga puta Can se upisao u strijelce nakon što je sigurno realizirao kazneni udarac kojeg je izborio Brandt. S tim rezultatom se i otišlo na predah, nakon što je Borussia u nastavku poluvremena promašila još nekoliko dobrih prilika.

Heidenheim je nadu u pozitivan rezultat vratio u 61. minuti. Eren Dinkçi je primio loptu na desnom krilu i jakim udarcem pogodio u bliži kut Gregora Kobela.

Do neočekivanog poravnanja gosti dolaze 20 minuta kasnije. Tada je Tim Kleindienst mirno realizirao kazneni udarac za veliko slavlje Heidenheima.

Pokušala je Borussia nakon toga pritisnuti Heidenheim, ali bezuspješno. Domaćinima nije pomoglo ni čak 12 minuta sudačke nadoknade. Ostalo je 2:2 i Heidenheim je došao do svog prvog boda ove sezone, dok prema svemu sudeći ove sezone nećemo gledati Borussiju Dortmund u borbi za naslov.

Komentari

Povezano