Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Bosna i Hercegovina predstavila novog izbornika

Promjene na mjestu izbornika u reprezentaciji Bosne i Hercegovine u posljednje vrijeme nisu nešto neuobičajeno. Njih šest promijenilo se na toj funkciji od listopada 2017. do danas kada je službeno predstavljen novi izbornik, a njegovo ime je Sergej Barbarez.

Na toj poziciji je zamijenio Savu Miloševića koji je smijenjen nakon neuspjelih kvalifikacija za predstojeće Europsko prvenstvo u Njemačkoj. U isto vrijeme poznat je i novi direktor reprezentacije BiH, a na tu poziciju je postavljen Emir Spahić koji je tamo zamijenio Zvjezdana Misimovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je velika stvar za mene, nadam se da će biti i za Savez, ali i za reprezentaciju. Dolazim s velikom željom i ponosom. Držimo se onoga što imamo kao viziju, slijedit ćemo naš put. Sigurno imamo viziju, ona će se malo razlikovati od dosadašnjih. Imamo potrebu neke stvari malo promijeniti, odnosno uljepšati s nekim novim pogledima. Za to je stvorena ta ekipa oko nas, idemo samo kao tim.

NS BiH

Barbarezu će ovo biti prvi trenerski posao, dok je kao igrač i sam igrao za nogometnu reprezentaciju BiH za koju je odigrao 47 utakmica i postigao 17 pogodaka.

Komentari

Povezano