Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Bournemouth i Chelsea remizirali bez pogodaka

Peto kolo engleske Premier lige ponudilo je dvije utakmice u nedjelju. U onoj prvoj, u terminu od 15 sati na Vitality stadionu Bournemouth je dočekao Chelsea.

Chelsea je u utakmicu ušao bolje i par puta zaprijetio na protivnički gol, a najopasnija situacija bila je u 13. minuti kada je Nicolas Jackson pogodio vratnicu iz daljine. Pokušavali su i Conor Gallagher te Raheem Sterling, ali bezuspješno. Ni Bournemouth nije bio bezopasan, najopasniju situaciju imali su preko Danga Outtare, no njegov je pokušaj zaustavio Robert Sánchez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom dijelu prilike su se nastavila nizati. U 50. minuti Raheem Sterling pogodio je gredu fantastičnim pokušajem iz slobodnog udarca, a Levi Colwill je pospremio odbijanac u mrežu, no bio je u zaleđu, pa od slavlja nije bilo ništa. U 65. minuti Plavci su došli još korak bliže golu, kada je Colwill dva puta pucao iz blizine, no vratar Neto bio je na visini zadatka.

Usprkos još nekoliko opasnih prilika s obje strane, rezultat se nije mijenjao. Pokušavali su Dominic Solanke s jedne i Nicolas Jackson s druge strane, no nisu uspjeli, za što su dobrim dijelom zaslužni raspoloženi vratari na obje strane. Chelseajeva boljka neiskorištavanja prilika još se jednom pokazala, tako da će se iz ovog gostovanja morati zadovoljiti samo s bodom.

Komentari

Povezano