Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Bournemouth je večeras napravio ono što nitko nije već 20 godina

Dok je većina ljubitelja nogometa gledala neki od susreta osmine finala Lige prvaka, u istom terminu se igralo zaostalo 17. kolo engleske Premier lige u kojem su Bournemouth i Luton priredili spektakl.

Trešnjice su slavile rezultatom 4:3 nakon velikog preokreta. Za njih je situacija nakon prvih 45 minuta izgledala izrazito loše jer su gostujuće Šeširdžije vodile s čak 3:0 pogotcima Tahitha Chonga, Chiedoziea Ogbenea i Rossa Barkleya.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, Bournemouth je u rasponu od 50. do 64. minute došao do poravnanja rezultata golovima Dominica Solankea, Ilye Zabarnya i Antoinea Semenya. Za potpuni preokret se pobrinuo Semenyo svojim drugim zgoditkom na utakmici u 83. minuti.

Time je Bournemouth postao ukupno tek treća momčad koja je u Premier ligi nadoknadila zaostatak od tri gola na poluvremenu i pretvorila ga u pobjedu i prva poslije Wolverhamptona koji je to učinio protiv Leicestera 2003. godine. Uz Bournemouth i Wolverhampton, to su uspjeli još samo nogometaši Manchester Uniteda 2001. godine protiv Tottenhama.

Komentari

Povezano