Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Bournemouth slavio protiv Burnleyja

Prva nedjeljna utakmica 27. kola engleske Premier lige bila je ona između Burnleyja i Bournemoutha. Domaćini već dugo vremena izgledaju kao da im je ispadanje neizbježna sudbina i skupljanje bodova im je apsolutan imperativ ako žele imati ikakve šanse za preživljavanje.

Taj zadatak nije bio lagan jer je s druge strane stajao Bournemouth, koji je nakon početnih poteškoća potpuno prodisao pod palicom Andonija Iraole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Burnley je u početku furiozno krenuo prema golu protivnika, no već su u 13. minuti bili kažnjeni. Lewis Cook uputio je dubinsku loptu prema Justinu Kluivertu, da bi Nizozemac fantastičnom varkom izbacio svog čuvara i potom pogodio za minimalnu prednost.

Do kraja prvog poluvremena izabranici Vincenta Kompanyja bili su bolji protivnici, no svoje prilike nisu uspjeli realizirati i na predah se otišlo s 1:0.

Katastrofalno stanje obrane domaćina Trešnjice su iskoristile još jednom prije kraja utakmice. U 86. minuti Antoine Semenyo sjurio se u kontranapad i izbacio na lijevu nogu. Njegov fantastičan šut bio je neobranjiv za Jamesa Trafforda i tim je pogotkom postavio konačan rezultat od 2:0.

Bournemouth je tako došao do pobjede i sada s nova tri boda zauzima 13. mjesto, dok je Burnley na 19. poziciji sa svega 13 bodova i utakmicom više od posljednjeg Sheffield Uniteda.

Komentari

Povezano