Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Braga svladala Panathinaikos, Galatasaray u posljednjoj sekundi došao do pobjede

Drugi dan playoffa Lige prvaka ponudio nam je tri zanimljiva susreta. Braga je na domaćem terenu svladala Panathinaikos, Galatasaray je u posljednjim sekundama došao do pobjede u Norveškoj, dok u susretu između Maccabi Haife i Young Boysa nije bilo pobjednika.

Maccabi Haifa – Young Boys 0:0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Haifi smo gledali tvrd dvoboj bez puno pravih prilika. To najbolje prikazuje i rezultat koji se nije mijenjao od početka susreta te je završilo 0:0.

Prvi su na susretu zaprijetili gosti iz Švicarske. Slobodni udarac Kastriota Imerija u šestoj minuti otišao je malo preko gola. Najbolju priliku za domaćine u prvom dijelu propustio je Tjarron Chery kada mu je udarac iz dobre pozicije obranio Anthony Racioppi.

Najbliže golu u drugom dijelu bio je za goste Fabian Rieder. Njegov udarac s dvadesetak metara završio je malo preko gola i ostalo je 0:0.

Molde – Galatasaray 2:3

Najzanimljiviji susret večeri vidjeli smo u Moldeu. Tamo je istoimeni domaćin u odličnoj utakmici u posljednjim sekundama susreta poražen od Galatasaraya rezultatom 2:3.

Norvežani su odlično ušli u susret i poveli već u petoj minuti. Nakon kornera Emila Breivika najviši je bio Martin Ellingsen koji dovodi Molde u vodstvo.

Domaćini su nastavili s boljom igrom, ali umjesto povećanja vodstva Galatasaray je preokrenuo rezultat do poluvremena. Prvo je zabio Segio Oliveria, da bi preokret fantastičnim golom kompletirao Mauro Icardi.

Molde je do izjednačenja došao u 56. minuti. Kristoffer Haugen je primio loptu na rubu kaznenog prostora i lijepo pogodio za 2:2.

Kada se činilo kako neće biti pobjednika, ukazao se Fredrik Midstjo koji u 94. minuti donosi pobjedu Galatasarayju. Jedini Norvežanin u redovima gostiju zabio je za pobjedu koja dovodi Galatasaray pred Ligu prvaka.

Braga – Panathinaikos 2:1

U susretu koji je imao 16 minuta nadoknade Braga je zasluženo svaldala Panathinaikos. Nakon što su dugo vodili 2:0, Portugalci su pred kraj primili gol koji Panathinaikosu vraća nadu uoči uzvrata.

Prvi dio pružio nam je neočekivano tvrd susret. Braga je imala dominaciju u posjedu, no nisu uspjeli to pretvoriti u prilike.

To se promijenilo u drugom dijelu kada domaćini kreću s boljom igrom koja ih dovodi do zasluženog vodstva. Abel Ruiz je sjajnu akciju dovršio lijepim udarcem i doveo Bragu u vodstvo.

Odličnu priliku za izjednačenje propustio je Andraž Šporar u 65. minuti. Daniel Mancini je probio po krilu i vratio loptu za Šporara koji iz velike blizine prebacuje praznu mrežu.

Kazna za promašaj došla je u 73. minuti. Nakon brzo izvedenog auta Ricardo Horta daje loptu za Alvara Djaloa koji ju zakucava u mrežu za 2:0.

Gostima iz Atene je nadu uoči uzvrata vratio Mancini u 95. minuti. Nakon asistencije Fotisa Ioannidisa Mancini je ostao miran i lijepo zabio za aktivniji rezultat uoči uzvrata za šest dana.

Komentari

Povezano