Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Brazil pregazio Kostariku, Ukrajina rutinski pobijedila Nizozemsku

Osmina finala Svjetskog futsal prvenstva u Uzbekistanu započela je utakmicama između Brazila i Kostarike te Nizozemske i Ukrajine. Brazilci su slavili s visokih 5:0, dok je reprezentacija Ukrajine bila bolja rezultatom 3:1.

Brazil je zabio prvi pogodak u petoj minuti, a strijelac je bio Marcel. Drugi pogodak uslijedio je u 12. minuti, a Felipe Valerio je bio zaslužan za povišavanje prednosti. U drugom dijelu je uslijedio treći, a Leandro Lino je zaslužan za pogodak u 28. minuti. Za kraj zabio je Neguinho dva pogotka, prvi u 36., a drugi u 39. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reprezentacija Ukrajine je započela susret prvim i jedinim pogotkom prvog dijela. U šestoj minuti mrežu je tresao Mykhailo Zvarych na asistenciju Danyila Abakshyna. U 29. minuti su Nizozemci poravnali rezultat pogotkom Saida Bouzamboua, a Ukrajinu, dvije minute nakon, u prednost je vratio Andrii Melnyk. Treći i posljednji pogodak zabio je opet Melnyk u 39. minuti.

Brazil očekuje pobjednika susreta između Maroka i Irana. Zaraćena Ukrajina pak ide na boljeg između Venezuele i Španjolske.

Komentari

Povezano