Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Brazil rutinski prošao Maroko, Ukrajina razbila Venezuelu

Četvrtfinale Svjetskog futsal prvenstva u Uzbekistanu odigralo se između Brazila i Maroko, te između Ukrajine i Venezuele.

Brazilci su slavili rezultatom 3:1 i prošli među četiri najbolje futsal reprezentacije. U 12. minuti Marcel je zabio prvi, šest minuta nakon Leandro Lino je pospremio drugi, a u 29. Dyego Zuffo potvrdio pobjedu trećim pogotkom. U drugom dijelu nisu došli do pogotka, a gol utjehe za Maroko je zabio Otmane Boumezou u 35. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogodaka pak nije falilo u visokoj pobjedi Ukrajine nad Venezuelom rezultatom 9:4. Danyil Abakshyn je otvorio golijadu pogotkom u petoj minuti. Rezultat je izravnao Milton Francia minutu nakon, a Petro Shoturma doveo Ukrajinu opet u vodstvo u 14. minuti. Abakshyn je povećao na 3:1 dvije minute nakon. No Venezuela je odgovorila s dva pogotka u 17. minuti. Prvi je zabio Jesus Viamonte, a drugi Alfredo Vidal Cedeño drugi.Abakshyn je trogodak dovršio u 18., te Nazar Shved zabio peti u 20. minuti.

Rostyslav Semenchenko je zabio šesti u prvoj minuti drugog dijela, a sedmi pogodak je u mrežu ugurao Oleksandr Sukhov u 27. minuti. Rafael Morillo je zabio četvrti za Venezuelu u 30. minuti, a Ihor Cherniavskyi visokih osam postavio u 32. minuti. Mykola Myktiuk zabio je konačan deveti pogodak u 38. minuti.

Komentari

Povezano