Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Brekalo: “Dinamo mi je lagao, a ja sam se osjećao izigranim”

U intervjuu za Podcast Inkubator, povremeni reprezentativac Hrvatske objasnio je kako je izgledao njegov prelazak u Hajduk i zašto se na kraju nije vratio u Dinamo. Brekalo je bio praktički na korak do povratka na Maksimir, ali u posljednjem trenutku dogodila se velika promjena. Zbog toga je umjesto u Zagrebu, narednih šest mjeseci proveo na posudbi u Hajduku.

Želio sam se u jednom trenutku vratiti u svoj klub. Hajduk je kontaktirao mog menadžera čim su čuli da se želim vratiti u Hrvatsku, ali rečeno im je da sam dinamovac i da to nije opcija za mene. Razumjeli su i poručili da su mi vrata njihovog kluba otvorena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brekalo je bio na korak do potpisa za Modre, no uvjerljivi poraz od Lokomotive na Maksimiru je promijenio situaciju.

Nakon 3-0 poraza od Lokomotive kontakt je prestao, ljudi iz Dinama se nisu javljali, a Fiorentina je baš u poluvremenu utakmice prihvatila ponudu, poslala papire, ali nitko nije odgovorio. Tek je kasnije došao odgovor da nisu sigurni žele li taj posao, trebam li im kao igrač i da nisu sigurni hoće li smijeniti trenera. Mogu reći da sam se osjećao izigrano nakon svega.

Dinamo se kasnije ogradio kako je odustao od transfera zbog financijskih potraživanja.

Izjava Dinama oko toga je najobičnija laž. Ponudili su uvjete koje smo klub i ja prihvatili, ta situacija da smo zapeli oko plaće nije se dogodila. Smanjio sam primanja kako bih došao u Dinamo, svima je jasno da se za novac ne vraća u HNL. Novac ni u jednom trenutku nije bio bitan, obraz i savjest su mi čisti.

Komentari

Povezano