Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Brighton pronašao zamjenu za Mac Allistera, sin van der Vaarta u Ajaxu

Iako je trenutno u fokusu javnosti utakmica finala Lige nacija između Hrvatske i Španjolske, prijelazni rok se i dalje zahuktava, a mi nastavljamo s vijestima o transferima koji su trenutno aktualni u svijetu nogometa.

Tako će Brighton u povijesnu europsku avanturu krenuti s novim pojačanjem u veznom redu, Ajax dovodi sina legendarnog nizozemskog igrača, dok su dva igrača Chelseaja pred odlaskom iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mount na odlasku

Prva ponuda Manchester Uniteda za Masona Mounta koja je iznosila 40 milijuna funti glatko je odbijena. Chelsea je za svog igrača postavio cijenu od 70 milijuna, a crveni dio Manchestera se nada kako će pronaći način za postizanje dogovora oko Mounta. Fabrizio Romano navodi kako je United spreman poslati novu ponudu u idućih nekoliko dana, stoga nam ostaje vidjeti hoće li ove dvije strane uspjeti postići dogovor oko visine transfera.

Joselu novi igrač Reala

Real Madrid napokon je zaključio dogovor s Joseluom, a u pitanju je posudba do ljeta 2024. godine. Madriđani će Espanyolu isplatiti naknadu od 500 tisuća eura za taj period, a ukoliko će ga htjeti otkupiti morat će isplatiti 1,5 milijuna eura, s tim da klauzula o kupnji nije obvezna. Također nadodajmo kako će Joselu smanjiti svoja primanja u odnosu na ona koja je imao do sada.

Havertz između dvije vatre

Kai Havertz je vruća roba na tržištu u ovom prijelaznom roku, a trenutno se za njegove usluge najviše zanimaju Arsenal i Bayern. Prvotna ponuda Topnika bila je odbijena, a u idućim danima su spremni poslati novu za njemačkog napadača. Bayern još uvijek nije poslao službeno ponudu, a Chelsea je postavio cijenu od čak 75 milijuna funti. Teško da će netko platiti taj iznos za Havertza, no ako se postigne dogovor, to će vjerojatno biti ipak nešto manja cijena od navedene.

Brighton pronašao zamjenu za Mac Allistera

Nagađanja oko novog pojačanja u veznom redu Brightona dobila su i svoju službenu potvrdu. Mo Dahoud stigao je iz Borrussie Dortmund kao slobodan igrač s obzirom da mu ugovor ističe krajem lipnja. Ugovor jće biti potpisan na četiri godine, a ovaj njemački veznjak neće imati nimalo lak zadatak pošto će morati nadomjestiti Mac Allistera koji je nedavno potpisao za Liverpool.

Damian van der Vaart pred Ajaxom

Sin proslavljenog nizozemskog napadača Rafaela van der Vaarta Damian će se priključiti Ajaxu.

Damian je do sada igrao za danski Elfsberg gdje je brzo primjećen. Čini se kako je van der Vaart mlađi naslijedo očeve gene te je sigurno jedan od najboljih igrača u svome godištu.

Komentari

Povezano