Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Brodić predstavljen u novom klubu iako još nije potpisao ugovor

Informacije koje su zadnjih dana procurile u medije pokazale su se točnima. Fran Brodić je napustio Dinamo i ostvario transfer u mađarski Újpest.

Iako se spominjao interes FC Austina iz MLS-a, Brodić se odlučio za ostanak u Europi i momčad koja je prošle sezone za dlaku izbjegla ispadanje iz tamošnjeg najvišeg ranga nogometa. Dinamo bi za Brodića trebao dobiti milijun i pol eura odštete, a jednu nesvakidašnju situaciju smo vidjeli kod ovog transfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako još uvijek nije službeno potpisao ugovor, mađarski klub ga je odlučio predstaviti na svojim službenim kanalima. Brodić tek mora obaviti liječnički pregled u srijedu nakon čega će potpisati ugovor što je, čini se, samo stvar formalnosti.

Brodić je seniorsku karijeru započeo u Dinamu još tamo 2013. godine. U karijeri je još nastupao za Club Brugge, Royal Antwerp, Roeselare, Cataniju, Reggianu, Kustošiju, Goricu i Varaždin iz kojeg se ponovno vratio u Dinamo u siječnju ove godine. Ukupno je za Modre u oba perioda upisao 20 nastupa te postigao devet golova uz tri asistencije.

Komentari

Povezano