Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Otac i sin James igrat će zajedno: Lakersi odabrali Bronnyja Jamesa

Nakon dugotrajnih spekulacija i sumnji Bronny James ipak dolazi u NBA ligu. Najstarijeg sina LeBrona Jamesa izabrali su s 55. pickom Los Angeles Lakersi.

Bronny i LeBron će time postati prvi dvojac sina i oca u povijesti koji će zaigrati u isto vrijeme u ligi, a to će čak biti i u istom timu. James Jr. je prethodnu sezonu proveo u NCAA-u gdje je igrao za USC za koji je u 19,4 minute bilježio 4,8 poena, 2,8 skokova i 2,1 asistenciju, a 19-godišnjak se ekipi Trojansa pridružio naknadno zbog zdravstvenih problema koje je imao prethodno ljeto kad je zadobio srčani zastoj nakon kojeg se morao podvrgnuti operaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

James Jr. je pozitivan dojam nakon slabe sezone na koledžu ostavio na draft combineu gdje je ostvario četvrti najbolji odraz (103 cm), dok je u vježbi šutiranja trica pogodio 19 od 25 pokušaja čime je postigao drugi najbolji rezultat u cijeloj draft klasi.

Bronnyja je neposredno prije drafta komentirao njegov novi suigrač Anthony Davis:

Odličan je u obrani. Sposoban je čitati igru te je dobar playmaker. Vidio sam kako igra s visokim igračima nekoliko puta izvan testiranja – njegove odluke, čitanje obrane i dobro promišljena dodavanja su me impresionirala. Mislim da se za njega ne treba brinuti, no naravno velik je pritisak na njemu s obzirom na to tko mu je tata.

Anthony Davis
Komentari

Povezano