Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Bronny James otkrio zašto će nositi broj 9 u Lakersima

NBA draft je iza nas, a jedna od glavnih vijesti je ta što je Bronny James potpisao za Los Angeles Lakerse. Najstarijeg sina LeBrona Jamesa izabrali su s 55. pickom te će Bronny i LeBron postati prvi dvojac sina i oca u povijesti koji će zaigrati u isto vrijeme u ligi, a to će čak biti i u istom timu.

Bronny će u Lakersima nositi broj 9. Taj broj je odlučio nositi kako bi odao počast preminulom reperu imena Juice WRLD. “Juice ima velike zasluge zašto sam bio miran u teškim situacijama koje sam prošao… Želim mu odati počast, naročito jer je preminuo. To mi je jako važno” – rekao je Bronny kada je objasnio odluku iza broja na dresu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juice WRLD je bio jedan od najpopularnijih repera na svijetu krajem prošlog desetljeća. Na sebi je imao istetoviran broj 9 kojeg je često spominjao u glazbi; za njega je 999 imalo obrnutno značenje od 666 što mu je bio simbol pretvaranja negativnih iskustava u pozitivnih. Juice WRLD je preminuo 2019. godine kada se predozirao tabletama.

James Jr. je prethodnu sezonu proveo u NCAA-u gdje je igrao za USC za koji je u 19,4 minute bilježio 4,8 poena, 2,8 skokova i 2,1 asistenciju, a 19-godišnjak se ekipi Trojansa pridružio naknadno zbog zdravstvenih problema koje je imao prethodno ljeto kad je zadobio srčani zastoj nakon kojeg se morao podvrgnuti operaciji.

Komentari

Povezano