Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Bronny James se prijavio na NBA Draft

Bronny James, sin jednog od najboljih košarkaša svih vremena LeBrona Jamesa danas se službeno prijavio na idući NBA Draft.

Ovaj mladi košarkaš koji je nastupio na McDonald’s All-American utakmici na ljeto 2023. godine doživio je srčani udar nakon kojeg se sumnjalo hoće li ikad moći ponovo zaigrati profesionalnu košarku. Bronny, koji se vratio na parket nakon petomjesečne stanke ove sezone bilježio je prosjeke od 4,8 poena, 2,8 skokova i 2,1 asistenciju za sveučilište USC na ljeto će posjetiti niz momčadi za koje će obaviti treninge. Unatoč Jamesovoj prijavi za Draft, postoji izgledna šansa da se vrati na drugu sveučilišnu godinu u NCAA ligu ako ne dobije željeni povratni odgovor NBA skauta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, LeBron je u više navrata izjavio kako mu je najveća preostala želja u ligi zaigrati sa svojim sinom. James je izjavio:

Gdje god Bronny bude, bit ću tamo. Novac mi u tom slučaju ne igra nikakvu važnost, učinio bi bilo što da mogu zaigrati s njim.

LeBron James

Unatoč činjenici da Bronny nije odigrao sezonu koja će mu omogućiti da bude izbor prve runde, on je igrač kod kojeg već sad vidimo djelić očeve košarkaške inteligencije koja ukomponirana s njegovim obrambenim potencijalom i prilikom za dovođenje njegova oca u momčad može biti validan razlog da se neka franšiza okuša u razvoju mladog 19-godišnjaka.

Komentari

Povezano