Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Brozović na sudu izašao kao pobjednik. Evo koliku će odštetu dobiti

Fabrizio Corona neće po dobrom pamtiti jučerašnji dan. Naime, sud u Milanu je odlučio kako mora platiti 5000 eura odštete hrvatskom reprezentativcu Marcelu Brozoviću te po 7500 eura argentinskom napadaču Mauru Icardiju i njegovoj supruzi Wandi Nari.

Talijanski novinar i fotograf 2019. je objavio kako je Nara u ljubavnoj aferi s Brozovićem prevarila svog supruga, a sada je ustavljeno kako je to ipak bila lažna vijest. Corona također mora platiti dodatnu kaznu od 1500 eura zbog klevete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brozović i Icardi su prije pet godina igrali skupa u milanskom Interu, a tada je putem medija King Corona objavljeno kako se navedeni bračni par rastaje zbog Narine afere s Brozovićem. Bez obzira na to što je zasad riječ o novčanoj kazni od 26.500 eura, Coronin odvjetnik je rekao kako će se žaliti na presudu.

Navodi kako njegov klijent nije prvi objavio tu vijest te da je ista već ranije bila objavljena. Corona je često bio upleten u razne skandale vezane za poznate osobe, a upravo je on krajem 2023. godine objavio vijest kako je Sandro Tonali sudjelovao u aferi klađenja što je naravno strogo zabranjeno.

Komentari

Povezano