Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Bruno Petković na meti Manchester Uniteda

Bruno Petković je ovo ljeto bio blizu odlaska iz Maksimirske 128. Ušao je u posljednju godinu ugovora te su kružile priče da je reprezentativac Hrvatske blizu odlaska u Trabzonspor kojeg je tada vodio bivši trener Dinama Nenad Bjelica. Taj transfer na kraju nije realiziran, ali izgleda da i znatno poznatije klubove zanima Petković.

Kako prenosi Index, engleski velikan Manchester United je zainteresiran za Petkovića. Najpopularniji hrvatski portal tvrdi da su skauti engleskog velikana bili ovih dana u Maksimiru i uživo gledali Dinamova kapetana. Pretpostavljalo se da dolaze gledati Martina Baturinu, no prva meta bio im je upravo Petković, kojemu je ovo jedna od najboljih sezona u Dinamu; Ove sezone je u svim natjecanjima zabio 16 golova uz sedam asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zasad nema nikakvih drugih službenih kontakata između Uniteda i Dinama niti su predstavnici engleskoga kluba poslali bilo kakav upit ili ponudu. Petković je jedan od igrača koje prate, a primamljiva im je sigurno i cijena; Dinamo bi navodno Petkovića pustio za između pet i deset milijuna eura. Napadaču Dinama ugovor istječe na ljeto 2025. godine.

Ima li Petković kvalitetu za igrati u Manchester Unitedu?

Loading ... Loading ...
Komentari

Povezano