Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Budimir asistent u remiju Osasune i Sociedada

Na lijepo ispunjenom El Sadaru, Osasuna je u posljednjem subotnjem ogledu ugostila Real Sociedad. Uoči utakmice Osasuna je bila četiri utakmice bez pobjede, dok je Sociedad pobijedio u zadnja dva ligaška susreta. Osasuna je večeras nastavila svoj niz, ali i prekinula Sociedadov te je završilo 1:1.

Nije moglo bolje krenuti za Osasunu koja je povela već u drugoj minuti. Ante Budimir je odlično uposlio Moi Gómeza koji zabija za vodstvo domaćina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ogromnu priliku za povratak propustio je Umar Sadiq u sedmoj minuti kada mu je udarac obranio Sergio Herrera. Nigerijac je ipak došao do pogotka u 41. minuti. Uzeo je loptu na sredini terena, sjurio se prema golu Osasune i fantastično pogodio za 1:1 na poluvremenu.

Najveću šansu za vodstvo propustio je Mikel Merino u 61. minuti. On je dočekao ubačaj na pet metara od gola i iz odlične situacije pucao ravno u Herreru koji je refleksno obranio njegov udarac.

Do kraja utakmice nije bilo većih uzbuđenja te je završilo 1:1. Ovim rezultatom sigurno može biti zadovoljnija Osasuna, dok je Sociedad htio do tri boda koji mu puno znače u borbi za europska mjesta.

Komentari

Povezano