Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Budimir strijelac u porazu Osasune od Getafea

U prvoj utakmici nedjeljnog programa španjolske La Lige otvorili su Getafe i Osasuna. U sadržajnoj utakmici na kraju je završilo 3:2. Za Osasunu je od početka igrao Ante Budimir koji se upisao u strijelce u 57. minuti kada je realizirao kazneni udarac.

Bolje je u susret krenuo Getafe što im se isplatilo u 36. minuti. Tada je Stefan Mitrović zabio nakon kornera Damiana Suareza. Uspjela je Osasuna izjednačiti prije poluvremena kada je Iker Munoz lijepo pogodio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćini su ponovno došli u vodstvo u 51. minuti. Jose Angel Carmona je iz teške pozicije fantastično pogodio glavom i vratio Getafe u vodstvo.

Osasuna je još jednom izjednačila samo šest minuta kasnije. Nakon što je David Soria skrivio kazneni udarac, Budimir je mirno realizirao za prvi ovosezonski pogodak u prvenstvu.

U 77. minuti svoj debitantski nastup upisao je Mason Greenwood. Deset minuta kasnije Getafe je došao do pobjede. Ponovno je Suarez ubacio iz kornera, a ovog puta najviši je bio Nemanja Maksimović.

Rezultat se do kraja nije mijenjao i Getafe je došao do velike pobjede. U idućem kolu Getafe gostuje kod Real Sociedada, dok Osasuna na domaćem terenu dočekuje Sevillu.

Komentari

Povezano