Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Budimirov Široki Brijeg razbio Osijek na turniru u Vukovaru

Na desetom memorijalnom turniru Blago Zadro, utakmicu za treće mjesto igrali su Osijek i Široki Brijeg. Momčad bivšeg trenera juniora Hajduka, Marijana Budimira je na pogon Stephena Chinedua koji je zabio hat-trick razbila Osijek s 4:0.

Unatoč tome što je na klupi Osijeka odigrao samo dvije prijateljske utakmice, Zoran Zekić definitivno ne može biti zadovoljan dosada viđenim. Nakon što ih je jučer porazio Vukovar, danas im je nogometnu lekciju održao i Široki Brijeg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već nakon 28. minuta Široki Brijeg je vodio 3:0. Briljantan je bio bivši igrač Hajduka Chinedu koji je zabio sva tri pogotka. Zabijao je u devetoj, 16. i 28. minuti. Uz to, sjajni Nigerijac je pred kraj poluvremena asistirao Luki Mamiću za četvrtu loptu u mreži Osijeka.

U drugom dijelu je Široki izvadio većinu prvotimaca i skinuo nogu s gasa. Tako je drugo poluvrijeme prošlo bez većih uzbuđenja i novih pogodaka.

Treba naglasiti kako su, za razliku od jučer, za Osijek igrali većinom juniori, ali to ne umanjuje jako dobru predstavu Širokog. Pred Zekićem je puno posla uoči subote kada Osijek gostuje na Poljudu gdje ih čeka Hajduk.

Komentari

Povezano