Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Čabraja: Možda bi bilo bolje da je Živković ostao u Lokomotivi

Nakon što je Lokomotiva na Maksimiru svladala Dinamo rezultatom 3:0, trener Lokomotive Silvijo Čabraja je izašao pred novinare gdje je u uvodu kazao:

Otvorilo nam se u 7. minuti, kad smo imali već 2:0, i napokon smo, nakon dosta odigranih utakmica, znali sačuvati prednost protiv Dinama do kraja. Iskoristili smo Dinamove propuste i imali smo još tri, četiri jako dobre situacije. Na kraju mogu samo čestitati svojim igračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Lokomotive je također izjavio da mu je ovo jedna od največih pobjeda te je na pitanje o nastupu Morena Živkovića (igrača koji je prvi dio sezone proveo u Lokomotivi) i generalno Dinama odgovorio: “Možda bi bilo bolje da je ostao u Lokomotivi… Ma, ovo je prva utakmica nakon priprema koje su bile kakve su bile. Četiri nova igrača su im došla, neki su i otišli i treba to ukomponirati. Prvo kolo na proljeće je uvijek teško i zna biti iznenađenja, ali mi smo zaslužili ovu pobjedu jer smo bili bolji.

Čabraja je također prokomentirao Duju Čopa koji je danas postigao čak tri gola: “On je izašao iz profesionalnog režima, ako se ne varam, prestao je trenirati u travnju. Trebalo mu je dosta vremena da se vrati u ritam. On je ozbiljan nogometaš i razgovarali smo o tome da ćemo dobiti jako puno ako se vrati u formu. On će nam ovog proljeća biti jako značajan igrač, a i odgajat će ove mlađe.”

Za kraj je postavljeno pitanje koga Čabraja vidi kao favorita za titulu, a njegov odgovor je bio – Lokomotiva.

Komentari

Povezano