Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Čabraja najavio odlazak iz Lokomotive?: “Možda bi trebala neka friška snaga”

U petak je otvoreno deseto kolo SuperSport HNL-a gdje su na Kranjčevićevoj Lokomotiva i Rijeka odigrali neriješeno. Rijeka je povela sjajnim pogodtkom Stjepana Radeljića koji je postigao škarice, ali domaćin je preokrenuo pogocima Frana Karačića i Duje Čopa iz penala. Konačnih 2:2 je postavio Ivan Smolčić.

Nakon utakmice je izjavu za medije dao trener Lokomotive Silvio Čabraja koji je dao naslutiti da bi mogao napustiti klub te je prokomentirao remi protiv Rijeke:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dokad ću se ovdje zadržati? Možda bi i tu trebala neka friška snaga. Nije to nikakva najava, samo moj komentar… Do zadnjih desetak minuta dobro smo se branili i čuvali prednost, limitirali smo Rijeku, koja nam do te završnice nije stvorila ozbiljnu priliku. Nažalost, pokleknuli smo u 90. minuti nakon prekida, očito je igračima pala koncentracija i nismo izdržali. Bili smo poremećeni u 16-ercu, nismo dobro reagirali na njihove duge lopte. Da, nezadovoljan sam primljenim pogotkom, ali kad se uzme u obzir što se događalo na samom kraju utakmice, mogu biti sretan da je ovako završilo.

Silvio Čabraja

Čabraja je trenutno uvjerljivo najdugovječniji trener lige. Glavni trener prve momčadi Lokomotive postao je u lipnju 2021. godine.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano