Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Cagliari okrenuo 0:3 za prvu pobjedu u sezoni

Sjajnu utakmicu i veliki preokret vidjeli smo u ranom popodnevnom susretu Serie A, u kojem je Cagliari ugostio Frosinone. No, krenimo redom.

U 23. minuti Matías Soulé je presjekao jedan pokušaj iznošenja lopte iz obrane domaćina, izmjenio dupli pas s Reinierom i poslao loptu u mrežu za 1:0 gostiju. Sedam minuta potom domaćini su imali najveću moguću priliku za izjednačenje, ali Marco Mancosu je iz kaznenog udarca pogodio okvir gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kazna je uslijedila u 37. minuti kada se Soulé s 40-ak metara sjurio u kazneni prostor domaćina i ljevicom plasirao loptu pored nemoćnog Simonea Scuffeta za 2:0 Frosinonea.

Već nakon manje od četiri minute igre u drugom poluvrenenu gosti su došli do povećanja vodstva, nakon što je ljevicom s desne strane šesnaesterca prizemno u suprotni kut loptu poslao Marco Brescianini.

Tračak nade domaćinima je vratio Gaetano Oristanio pogotkom u 72. minuti, pogodivši na gotovo isti način kao Brescianini, a nada je postala stvarna već četiri minute potom kada je Antoine Makoumbou prekinuo iznošenje lopte gostiju i pogodio za 2:3.

U sučevoj nadoknadi vidjeli smo i potpuni preokret u režiji Leonarda Pavolettija. Najprije je u 94. pogodio glavom nakon kornera, a dvije minute potom i nogom nakon još jednog ubačaja iz prekida za potpunu ekstazu na stadionu Unipol Domus.

Bila je ovo prva pobjeda Cagliarija u sezoni te šesti osvojeni bod, dok Frosinone ostaje na 12. mjestu s isto toliko bodova.

Komentari

Povezano