Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Cagliari preokrenuo Parmu u borbi za Serie A

Prva utakmica drugog polufinala u doigravanju za plasman u Serie A između Cagliarija kojeg vodi Claudio Ranieri i Parme čija vrata čuva Gianluigi Buffon završila je nevjerojatnim preokretom; od 0:2 do 3:2 za domaću momčad sa Sardinije. Prvi dio utakmice je protekao u znaku dominacije gostiju koji već u 9. minuti dolaze u vodstvo golom Benedyczaka. Pogodak za 2:0 je došao nakon jednog kontranapada kada Estevez pronalazi Sohmu, a devetka Parme matira Radunovića na golu domaćih.

U drugom poluvremenu je Parma bila prisiljena zamijeniti Buffona zbog ozlijede. Legendarni talijanski vratar je zbog problema s listom napustio teren, a njegovo prisustvo na uzvratnoj utakmici, koja će se igrati u subotu, je pod velikim upitnikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaća momčad se u drugo poluvrijeme na teren vratila motivirana, a preokret je započet u 68. minuti kada je Luvumbo na Nandezovu asistenciju zabio za smanjenje vodstva. Gosti su izgledali poprilično indisponirano u drugom poluvremenu, a izmjene im nisu željeni doprinos. Naprotiv, upravo je krilni napadač Mihaila, koji je tek ušao s klupe u 68. minuti, skrivio jedanaesterac nad Luvumbom u 84. minuti. Lapadula s bijele točke hladno zabija za 2:2. Nakon samo 6 minuta, Cagliari preokreće rezultat. Centaršut Lapadule je odbijen, ali lopta ostaje u igri te je prvi na njoj Luvumba koji desnicom gađa pod gredu i donosi domaćima pobjedu. Uzvratna utakmica će se odigrati ove subote.

Komentari

Povezano