Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Cagliariju drama u Parmi

Prekrasnu utakmicu s čak pet pogodaka i infarktnom završnicom gledali smo večeras u Parmi, gdje je istoimeni domaćin u posljednjem susretu 6. kola Serie A ugostio Cagliari.

Gosti sa Sardinije do prvog su pogotka stigli već u 6. minuti, ali je isti Yerryu Mini poništen zbog zaleđa. Cagliari je djelovao raspoloženije u prvom poluvremenu, pa su tako u 34. minuti zasluženo stigli do novoga pogotka. Ovoga puta isti je priznat, a strijelac je iz blizine s glavom bio Nadir Zortea. Kroz čitavo prvo poluvrijeme vidjeli smo čak 14 udaraca prema vratima obaju sastava, uz nekoliko opasnijih situacija gostujućeg sastava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Parma je u nastavku krenula po izjednačenje i do njega došla u 62. minuti, nakon što je Woyo Coulibaly na lijevoj strani povaljao obranu gostiju i ubacio u sredinu, a rumunjski reprezentativac Denis Man iz sredine pogodio za 1:1. Tada na scenu stupa njegov sunarodnjak Razvan Marin, koji u 73. minuti ulazi u igru, a niti 90 sekundi kasnije fenomenalnim udarcem s 18 metara gađa gornji lijevi kut domaćih vrata za novo vodstvo gostiju 2:1.

Pravu kulminaciju vidjeli smo u samoj završnici. Najprije je u 87. minuti Hernani realizirao dvojbeni kazneni udarac za domaćine i novo izjednačenje te erupciju oduševljenja na stadionu Ennio Tardini, koji je utihnuo čim se krenulo s centra, budući da pobjedu gostima nakon lijepog proigravanja Gianluce Gaetana donosi napadač Roberto Piccoli.

Ovim rezultatom ove su se dvije momčadi izjednačile pri dnu tablice s po pet osvojenih bodova, tik iznad zone ispadanja u Serie B.

Komentari

Povezano