Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Calafiorijev transfer u Arsenal je pod upitnikom

Ricccardo Calafiori, talijanski stoper, već je tjednima glavna tema prijelaznog roka. Iako se isprva činilo da je njegov odlazak u Arsenal gotova stvar, sada su se pojavile druge informacije koje objašnjavaju zašto se cijela saga toliko odužila.

Bologna, Calafiorijev trenutni klub, pokazala se kao prilično težak pregovarač. Postoje određene razmirice u dogovoru s Arsenalom. Naime, talijanski klub želi osigurati cijelu cifru za braniča odmah, a Topnici su mislili cijenu strukturirati u obliku bonusa i nekoliko dodataka koje bi s vremenom uplaćivali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, to nije jedini problem. Bologni je bitna zarada jer Baselu, klubu koji im je prodao talijanskog braniča, po ugovoru pripada 40 ili 50 % od sljedeće prodaje. Time bi se švicarski klub značajno obogatio, a ti bi im novci s obzirom na njihovu financijsku situaciju itekako koristili. Njima je u interesu da se posao što prije dovrši, a Bologna sada želi ispregovarati drukčiji dogovor s njima kako bi zadržali što više novca.

Sve je to kao rezultat imalo razvlačenje cijelog dogovora, a posljednje novosti su da je talijanski klub pozvao Calafiorija da im se pridruži na pripremama jer još nije napustio klub. Traženi stoper nije zadovoljan razvojem cijele situacije, no izgleda da će morati pričekati još neko vrijeme za pomak situacije.

Komentari

Povezano