Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Capello najavio koja će dva nogometaša imati suparništvo poput Messija i Ronalda

Bivši legendarni igrač i trener Talijan Fabio Capello je bio gost španjolske Marce te se osvrnuo na nekoliko glavnih aktualnih nogometnih zvijezda i Carla Ancelottija.

Rekao je kako će sljedeće nogometne bitke poput Lionela Messija i Cristiana Ronalda uskoro voditi Kylian Mbappé i Jude Bellingham, a objasnio je zašto je njih odabrao ispred napadača Manchester Citya Erlinga Haalanda izjavivši sljedeće:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Za mene, dva nogometaša koja će se boriti kao Messi i Cristiano su Mbappé i Bellingham. Njih dvojica imaju više tehničke kvalitete od Haalanda. Norvežanin je nevjerojatan napadač, životinja, a tehnički je gol-mašina. Ipak, Mbappe i Bellingham imaju sve – golove, tehničku kvalitetu, dribling. Haaland je pozicijski igrač, najbolji kao čisti napadač.”

Marca

Zatim je bio priupitan o strategu Real Madrida i svom sunarodnjaku Ancelottiju, a opisao ga je kao broj 1 na svijetu izjavivši sljedeće:

“Pobjeđivao je svugdje gdje je radio. Jako je teško osvojiti ovoliko koliko je Karlo osvojio. Otiđe u Njemačku i pobjeđuje. Otiđe u Englesku i pobjeđuje. U Italiji nije samo pobjeđivao, već je čudo ono što je radio, nikad nisam mislio da može osvojiti naslov s timom koji je imao.”

Marca

Kasnije je nadodao da Ancelotti nema određeni i fiksni sustav. Svoju strategiju prilagođava suparniku i igračima koje ima na raspolaganju te da radi fantastičan posao u Kraljevskom klubu.

Komentari

Povezano