Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Carević: „Dinamo je predominantan, nismo imali šanse“

Šibenik je nakon prva dva kola bio stopostotan i osvojio šest bodova, ali protiv Dinama jednostavno nije išlo. Modri su uvjerljivo slavili s 3:0, a trener Mario Carević vrlo je realno sagledao situaciju i prokomentirao utakmicu.

Zaslužena Dinamova pobjeda, čestitam mu. Došli smo s devet igrača iz druge lige, treba nam prilagodba na brži nogomet. Ali ponosan sam na svoje dečke, zaslužili smo bar jedan gol. Dinamo je dominantan, nitko u tri kola nije imao nijedan korner protiv njega, stvarno je predominantan za nas, nismo imali šanse. Kad odeš visoko, kazni te iz tranzicije, kad se spustiš opet ima rješenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se i na jačinu igračkog kadra te nastavak prvenstva…

Tek ćemo nakon prvog kruga znati gdje smo i koja nam je realna slika. Moramo se prilagoditi na tu brzinu, druga liga je bila ipak slabija. Mogu biti dijelom zadovoljan, no protiv Dinama mnogi pate i prođu gore nego mi. Moraš stalno biti u bloku i u patnji da bi iznenadio Dinamo. Kreirali smo ozbiljne situacije, imali smo dobrih stvari. Većina igrača je prvi put igrala protiv Dinama, to je iskustvo koje će nam koristiti.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano