Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Carević: Nakon Uskrsa ćemo se nažderati i onda ići igrati u Zmijavce

Šibenik je u svojoj posljednjoj utakmici pobijedio Cibaliju 1:0 u sklopu 23. kola SuperSport Prve NL. Nastavila se tako njihova bitka za naslov koji bi im donio promociju u najviši rang hrvatskog nogometa, a trenutno za vodećim Zrinskim zaostaju dva boda.

U idućem kolu Šibenik gostuje kod Croatije iz Zmijavaca, a utakmica će se odigrati već u utorak, 2. travnja, dva dana nakon Uskrsa. Trener Mario Carević nikako nije bio zadovoljan terminom odigravanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ma, nerviraju me neke stvari. To sam dugo držao u sebi, reći ću samo da Šibenik mora biti drugačije tretiran u nekim odnosima. Ništa dalje neću govoriti…Smeta mi što smo 15 ili 16 puta igrali iza Zrinskog. Iduće kolo su nas stavili u utorak da igramo s Croatijom u Zmijavcima.

Nakon Uskrsa ćemo se ‘nažderati‘ doma s obiteljima i onda ćemo ići igrati utakmicu u Zmijavcima. Kome to odgovara? Čemu utakmica u utorak, a imate termina koliko hoćete. Ako se već nije moglo igrati u subotu zbog derbija Hajduk – Dinamo, zašto se nije igralo u četvrtak ili petak? Nije mi jasno da mi svaki put igramo utakmicu iza Zrinskog. Stalno smo u nekom zaostatku i dodatnom pritisku.

Ali, očito da prema ljudima koji sastavljaju raspored to tako mora biti. Ljute me takve stvari, ali OK. Mi ćemo se spremiti i za utorak. Manje ćemo ‘papati‘ za ručak na Uskrs, manje ćemo se družiti s obiteljima. Napravit ćemo i trening na Uskrs, dok drugi idu na misu… Sve u službu rezultata, mi znamo koji je naš cilj”, rekao je Carević za portal Šibenski.

Komentari

Povezano