Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Carević: “Ovo je naša realnost, a Hajduk može biti prvak”

Hajduk je uvjerljivo svladao Šibenik rezultatom 4:0 na Poljudu u posljednjoj utakmici devetog kola SuperSport HNL-a. Strijelci za domaćine bili su Ivan Rakitić, Bruno Durdov, Anthony Kalik i Marko Livaja. Ovom pobjedom Hajduk je preuzeo prvo mjesto na tablici s dva boda prednosti ispred Dinama i Rijeke.

Trener Šibenika, Mario Carević, dao je komentar na utakmicu nakon uvjerljivog poraza svoje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je naša realnost. Čestitam Hajduku na zasluženoj pobjedi. Napravili smo samo tri prekršaja. ako želiš u ovakvoj utakmici nadomjestiti kvalitetu, moraš biti agresivan. Pojedinci su bili impresionirani. Moramo se tući s protivnicima s kojima se možemo tući. S Hajdukom ne možemo. Plan nam je pao u vodu u prvoj minuti. Promijenili smo malo sustav kasnije. Mislili smo isključiti Rakitića iz kreacije i dozvoliti nekim drugim igračima da kreiraju. No on je stalno sebi kreirao prostor i stalno bio na lopti.

Mario Carević

Može li Hajduk biti prvak?

Mislim da može. Hajduk je bio brz u pasu. Nisam mislio da će to tako izgledati. Mislio sam da ćemo bolje kontrolirati kanale dodavanja. Kada ti stanu na loptu, Livaja, Rakitić, Krovinović, Dajaku znaju kombinirati na malom prostoru. Ako sekundu zakasniš to je gol šansa.

Mario Carević

Kako ste vidjeli gol Durdova?

Mali je iznimno talentiran. Moja trojica igrača su bila blizu, bez bloka. Na to sam ljut. Durdov je jako talentiran i na dobrom putu da napravi veliku karijeru. 

Mario Carević

Jeste li zadovoljni dosadašnjim dijelom sezone?

Možemo biti zadovoljni stanjem na tablici, ali sam zabrinut što zadnjih par utakmica nismo opasni po gol. Pokušavamo, svaka utakmica će nam biti krvava, teško će nam skupljati bodove. To sam rekao i nakon remija s Varaždinom i Istrom. 

Mario Carević

Za kraj, Carević se dotakao svog povratka na Poljud.

Hajduk je moj klub, naravno da mi je čudan osjećaj, ali ja sam trener Šibenika i bio sam fokusiran na svoju ekipu. U svakom slučaju se lijepo vratiti doma.

Mario Carević

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano