Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Carević: “S osam igrača iz druge lige smo na devet bodova u prvoj”

Četvrto kolo Supersport HNL-a otvoreno je pobjedom Šibenika nad Lokomotivom. Golom Leonarda Žute, Šibenik je u Kranjčevićevoj slavio 1:0 i upisao svoju već treću pobjedu ove sezone. Šibenik je sigurno najveće iznenađenje ove sezone, a nakon nove velike pobjede svoja razmišljanja je podijelio njihov trener Mario Carević:

Odigrali smo dva različita poluvremena. U prvom smo bili zreli i taktički jako dobri, oduzeli smo Lokomotivi dubinu i međuprostor i bili smo opasni nakon izlazaka. Otvorili smo utakmicu prilikama Santinija, Božića i Majića, a poveli smo u pravom trenutku. Što se tiče drugog poluvremena, ne sviđa mi se što smo se povukli, to je malo i do podsvijesti igrača. Prerano smo išli čuvati rezultat, ali nešto se u cijeloj priči pitalo i Lokomotivu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Mario Carević

Šibenik je u drugom dijelu “visio”, ali na kraju nisu primili pogodak.

Veseli me mentalitet i karakter, kako se bacamo na glavu na svaku loptu. Dobro smo kontrolirali 16-erac, oni su imali jednu dobru šansu, ali to je Lokomotiva. Ponovit ću, mi smo tek ušli iz Prve NL u SHNL, osam od 11 igrača je iz druge lige, što znači da se i dalje moramo privikavati na ove zahtjeve, ali ipak je to lakše kada imaš devet bodova. Mi ćemo rasti, ali znam i da moramo patiti u ovakvoj utakmici.

Mario Carević

Priliku za dodatno poboljšati početak sezone iz snova, Šibenik će imati u idućem kolu kada idu na još jedno gostovanje. Čeka ih utakmica protiv Gorice gdje sigurno imaju solidne šanse za nastavak ovog sjajnog niza.

Komentari

Povezano