Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Carević: “Vjerujem da je u ovom trenutku najbolje rješenje promjena trenera”

Kao grom iz vedra neba, pojavila se informacija da Mario Carević više nije trener Šibenika. Carević je na klupu Šibenika stigao u ljeto 2023. godine te je klub veličanstvenim nizom od 14 uzastopnih pobjeda uveo u elitu.

Iako su Šibenčani odlično otvorili povratničku sezonu u SuperSport HNL-u, trenutno su nanizali pet uzastopnih utakmica bez prvenstvene pobjede. U ovom trenutku se nalaze na petom mjestu ljestvice s 11 osvojenih bodova, šest više od posljednjeg Slaven Belupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Carević je pri odlasku dao izjavu za službene kanale Šibenika:

Želio bih se ovim putem iskreno zahvaliti svima, posebno igračima, zaposlenicima HNK Šibenik, stručnom stožeru, navijačima i simpatizerima na izuzetnom iskustvu koje sam doživio. Ovaj period moje karijere ostat će mi u trajnom sjećanju, a posebno emotivan bio je nezaboravan doček na šibenskoj Poljani. Uvijek ću se s ponosom vraćati u Šibenik. Vjerujem da je u ovom trenutku najbolje rješenje promjena trenera, odnosno dolazak novog lica na klupu Šibenika. Ova odluka rezultat je mojeg dugotrajnog promišljanja i sada smatram da je pravo vrijeme za nju. Kroz borbu za naslov u drugom rangu i dosadašnje nastupe u SuperSport HNL proživio sam nezaboravne trenutke, želim Šibeniku puno sreće i uspjeha u daljnjem djelovanju

Mario Carević

Iz Šibenika su poručili da se zahvaljuju Careviću za suradnju te da će javnost o novom treneru biti pravovremeno obavještena.

Komentari

Povezano