Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Carlos Alcaraz i Novak Đoković uspješno otvorili Olimpijske igre

Dva glavna favorita za naslov na Olimpijskim igrama u Parizu, Novak Đoković i Carlos Alcaraz, uspješno su započeli svoj put. Srbin je uz samo jedan izgubljen gem pobijedio Matthewa Ebdena dok je Španjolac porazio Hady Habiba s četiri izgubljena gema.

Ebden je u turnir ušao kao alternativa te je protiv Đokovića bio osuđen na mrvice. Izgubio je prvih deset gemova u meču prije nego je smanjio na 6:0, 4:1. To je bio i jedini gem koji je osvojio te je Đoković sa 6:0, 6:1 izborio drugo kolo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alcaraz je također dominirao u svom meču. Nakon nešto težeg prvog gema, stvorio je prednost od 3:0 koju je sačuvao za osvajanje prve dionice igre sa 6:3. U drugom setu je dodatno poboljšao igru te je Libanonca ostavio na samo jednom osvojenom gemu. Tako se sa 6:3, 6:1 prošao u drugo kolo.

Đoković u drugom kolu čeka pobjednika meča između Rafaela Nadala i Martona Fucsovicsa dok će Alcaraz na boljeg iz meča između Tallona Griekspoora i Camerona Norrieja. Španjolac kasnije u subotu igra i prvo kolo turnira parova.

Komentari

Povezano