Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

CB Sea Wolf i Promotionplay Domograd finalisti su 52. izdanja Kutije šibica

Korak po korak i stigli smo do same završnice glavnog turnira 52. Kutije šibica. Ove godine prijavilo se ukupno 180 momčadi u seniorskoj konkurenciji, a u borbi za trofej sada su ostale samo dvije.

U prvom polufinalnom susretu branitelj naslova Biberon nije mogao računati na svojeg glavnog igrača Franca Jelovčića. Unatoč tome bili su favoriti protiv ekipe CB Sea Wolf koja je uspjela iznenaditi i preokretom slaviti rezultatom 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Biberon je kroz veći dio susreta dominirao kroz posjed lopte, a to im se isplatilo u 13. minuti kada je strijelac bio Vitor Hugo De Lima Da Silva. Momčad CB Sea Wolf se većinu vremena branila i čekala svoju priliku iz tranzicije, a to im nije pretjerano uspijevalo kroz prvo poluvrijeme. Ipak, u drugom dijelu su uspjeli okrenuti rezultat golovima Antonija Blaževića iz sedmerca u 25. i Mirka Rogošića u 32. minuti.

Njihov protivnik u finalu bit će ekipa Promotionplay Domograd koja je u pravoj golijadi svladala Feroterm rezultatom 4:3. Vratari su bili ti koji su u početku susreta iskočili u prvi plan svojim intervencijama, a nakon gola Filipa Bungića u devetoj minuti ekipa Promotionplaya se povukla.

Feroterm je tražio izjednačujući pogodak, a to im se isplatilo krajem prvog dijela kada je izjednačujući pogodak postigao Darko Ivanković. U prvom dijelu drugog poluvremena vidjeli smo po još jedan gol sa svake strane, a strijelci su bili Zvonimir Šućur i Nikola Eller. Četiri minute prije kraja Josip Šoljić je postigao autogol i u ponovno vodstvo doveo ekipu Feroterma.

Ipak, pred sam kraj susreta ukazao se Filip Matijašević koji je s dva pogotka režirao još jedan preokret i odveo ekipu Promotionplaya do pobjede. PP će tako imati svog predstavnika u dva finala, seniorskom i veteranskom, a oba su na rasporedu u petak 29. prosinca.

Komentari

Povezano