Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Cedevita Junior uvjerljiva u gostima, Kvarner 2010 kod kuće

Unatoč tome što su oba današnja susreta 4. kola FAVBET Premijer Lige završila dvoznamenkastom razlikom, u njima nije nedostajalo kvalitete, a u određenim trenucima ni uzbuđenja.

Košarkaši Kvarnera 2010 pred 200-tinjak su gledatelja u riječkoj dvorani SRC-a Zamet s 90:73 slavili protiv Zaboka. Osim kratkog razdoblja krajem prve i početkom druge četvrtine kada su košarkaši Zaboka preuzeli vodstvo, domaćini su bili dosta bolji takmac, a posebice u drugom poluvremenu čiji su veći period proveli u dvoznamenkastom vodstvu. Sjajnu je utakmicu s 23 poena, 14 skokova i pet asistencija odigrao Marijan Čakarun, a s po 12 su ga poena slijedili Julien Lewis i Paolo Marinelli, dok su po 15 poena za goste postigli Luka Cvitanović i Antonio Sikirić, koji je tom učinku pridodao i 10 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cedevita Junior gostovala je u Dubrovniku kod istoimenog domaćina te iskoristila njihovu ogromnu crnu rupu tokom drugog poluvremena da bi na kraju slavila s 21 poenom prednosti. Dubrovčani puno bolje otvaraju susret te nakon prvih 10 minuta vode s 22:14, ali u drugu dionicu gosti ulaze sa serijom 7:0, čime vraćaju susret u egal, da bi u 18. minuti poenima Luke Krajnovića i poveli 32:31. U idućih smo pet minuta vidjeli još četiri izmjene u vodstvima, a kada je Eyassu Worku nakon dvije minute igre u drugom poluvremenu pogodio za 41:39 domaćina, sigurno nitko nije pomislio da Dubrovčani u idućih deset minuta neće postići niti poena, a Vitamini otići na čak 28 poena prednosti i time zaključiti susret u svoju korist. U konačnih 84:63 Tahj Eaddy je ugradio 19 poena, a Krajnović 16, dok se sa 16 poena, osam skokova i pet assista kod domaćina istaknuo Amerikanac Worku.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano