Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Cedevita Junior uvjerljivo pobijedila Škrljevo

U sklopu 31. kola Favbet Premijer Lige u Domu sportova sukobili su se sastavi Cedevite Juniora i Škrljeva. Bila je ovo uvjerljiva predstava domaćina koji su uvjerljivo slavili rezultatom 104:77.

Vitamini su otvorili utakmicu nevjerojatnim 21:1 vodstvom koje je bilo kamen temeljac za ostatak utakmice. Unatoč pristojnim postotcima šuta iz igre, kvarnerski gosti se do poluvremena nisu uspjeli približiti na manje od 12 poena deficita koje su domaćini napadačkom efikasnošću ubrzo vratili na +20.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavila je Cedevita nakon pauze u istom tonu te ugasila ikakve nade Škrljevu za povratak na pogon 11 poena Kevaughna Allena u prvih pet minuta treće dionice. Domaćini su zbog uvjerljivog vodstva imali priliku zaigrati svih 12 igrača te su sigurno zaključili susret.

Najefikasniji za Vitamine bio je Allen s 20 poena (4/7 za tri poena), dok je Ivan Bogdanović ostvario svoj prvi double-double učinak sezone s 18 poena i 11 skokova. Za goste su najbolji bili Tray Hollowell (16 poena) i Viktor Šarić (15 poena i devet skokova).

Cedevita je danas došla do svoje 20. pobjede te je i dalje na četvrtoj poziciji, dok je Škrljevo porazom matematički osiguralo pretposljednje mjesto.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano