Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Cedevita Junior kanonadom trica uvjerljiva protiv Šibenke

U zaostalom susretu 3. kola FAVBET Premijer Lige, košarkaši Cedevite Junior tricaški su dominantnom utakmicom ubacili 117 poena protiv Šibenke i svladali ih s uvjerljivih 24 koša razlike.

Niti bolje momčadi od Šibenke vjerojatno ne bi bolje prošle u ovome susretu, budući da bi trebalo zaviriti u povijesne knjige i provjeriti ima li još neka momčad u povijesti natjecanja koja je 15 trica ubacila uz čak 62% preciznosti. Kada bi im gosti i zatvorili vanjski šut, igrači Cevevite Junior gurali su loptu pod koš ili pokušavali završiti akcije prodorima, što su također činili s fenomenalnih 75% uspješnosti. Igra Šibenke temeljila se na guranju lopte u reket, odakle su ubacili 64% svih svojih poena iz igre, uz vrlo dobrih 68% preciznosti, ali slab šut za tricu, kao i inferiornost u skoku bili su dodatni čimbenici koji su prevagnuli utakmicu na mlin domaćina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U konačnih 117:93 Josip Batinić ugradio je 21 koš, Sandro Rašić svih svojih 18 poena ubacio je iza linije 6.75 uz samo jedan promašaj, a 17 je dodao Kevaughn Allen. Kod gostiju se s 24 poena istaknuo Luka Skorić.

Komentari

Povezano