Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Čelnici Dinama vijećaju o Sergeju Jakiroviću

Dinamo Zagreb prolazi kroz turbulentno razdoblje, a situacija s trenerom Sergejom Jakirovićem došla je do kritične točke.

Nakon poraza od Bayerna u Münchenu, koji je bio drugi u nizu nezadovoljavajućih rezultata, vodstvo kluba hitno je organiziralo sastanak čim su se vratili u Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čelnici kluba ozbiljno razmatraju Jakirovićevu budućnost, s obzirom na to da je pritisak velik, a povjerenje u trenera ozbiljno poljuljano.

Jakirović je preuzeo Dinamo sa željom da stabilizira momčad, no loših nastupa i gubitaka ključnih utakmica, uključujući neuspjehe u europskim natjecanjima, stavila ga je u izrazito nesigurnu poziciju. Unatoč činjenici da je u prošlosti pokazivao kvalitetu na trenerskoj klupi, sada se suočava s krizom povjerenja unutar kluba. Čini se da su ključni ljudi u Dinamu izgubili strpljenje te intenzivno razmatraju smjenu trenera, što bi moglo uslijediti već u narednim danima ako se ne vide brzi i značajni pomaci u igri.

Sastanak čelnika ukazuje na ozbiljnost situacije, jer je rijetkost da se takvi sastanci odvijaju odmah po povratku s gostujućih utakmica. Ovakav razvoj događaja samo dodatno naglašava koliko je Jakirovićeva pozicija trenutno nesigurna i koliko su visoki ulozi u trenutnoj sezoni. Vođenje Dinama nosi sa sobom ogromne pritiske, pogotovo u situacijama kada klub ne ispunjava očekivanja navijača i uprave, a trenutna atmosfera u klubu očito nije naklonjena treneru.

Bez obzira na konačnu odluku, jasno je da se od Jakirovića očekuje hitna reakcija kako bi povratio povjerenje uprave i navijača, jer svaka daljnja greška može rezultirati njegovim odlaskom.

Komentari

Povezano