Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Cernogoraz zaplakao nakon ispadanja: „Dao sam sve od sebe“

Nositelj hrvatske zastave na Olimpijskim igrama u Parizu, Giovanni Cernogoraz, ipak nije uspio izboriti finale natjecanja u trapu. Aktualni svjetski prvak te osvajač zlatne medalje iz Londona 2012. nakon pet krugova pogodio je 122 od 125 mogućih meta čime je završio u raspucavanju i naposljetku završio prvi ispod crte.

Iako je slovio za jednog od glavnih favorita za osvajanje zlata, Cernogoraz se tako oprostio od daljnjeg natjecanja što ga je poprilično pogodilo…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što mogu reći, dobar rezultat. 122 pogođene mete, od 125. Najbolji rezultat ove sezone. Dao sam sve od sebe. Stvarno je bilo teško natjecanje. Jučer i danas vrućina je jaka, a rezultat strašni. Nas je bilo šestorica sa 122 za ulazak. Za dva mjesta, evo… Ja sam izašao kao sedmi i ništa…

Baš rezultati zadnjih deset godina strašni i ne smiješ više promašiti metu, tako reći. Eto, mogu reći da je baš ono loše počela sezona. Operacija koljena, pa lakat, pa treba sam mijenjati kundak. Eto, što reći.

Slomio se hrvatski olimpijac pred kamerama tijekom davanja izjave pa je pustio i suzu… Mi samo možemo ponoviti riječi HRT-ovog novinara – glavu gore, bili ste odlični.

Komentari

Povezano