Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
VijestiZanimljivosti

VIDEO Češki klub na snimanje kalendara doveo zvijezde industrije za odrasle

Ako ste pomislili da će vam ova nedjelja proteći u mirnoj pripremi za reprezentativne utakmice, varate se.

Bizarnosti u svijetu nogometa doista nikada ne nedostaje, a klub koji nam je već servirao priču potpisivanjem 22-godišnjaka koji nikada nije igrao nogomet, ovog bi puta ponovno mogao zauzeti naslovnice portala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o trećeligašu iz Češke, FK Viagem Ústi nad Labem koji je u vlasništvu Viagema, velike češke agencije za nekretnine koja se na društvenim mrežama trudi podići angažman, blago rečeno, kontroverznim pristupom.

Njihov TikTok profil broji više od 2,7 miljuna pratitelja, a jedan od razloga su i post-match intervjui klupske glasnogovornice Tane Bystronove, čiji primjer možete vidjeti niže.

@fkviagemusti

🗣️ Dva dvougólový střelci David Černý a Marek Červenka hodnotí dnešní utkání s Jabloncem 👏

♬ původní zvuk – FK VIAGEM Ústí nad Labem

No, najnovija inicijativa FK Viagema odvela je stvari na razinu iznad, a riječ je o snimanju klupskog kalendara za 2025. godinu.

Za potrebe promocije kluba i njegove opreme, dresova, hlačica i šalova, angažirali su neke od zvijezda češke industrije za odrasle, a navijači su putem njihovih društvenih mreža mogli vidjeti tzv. teaser u vidu kratkog videa koji prikazuje cjelokupni proces snimanja.

S obzirom na to da je FK Viagem u prvenstvo ušao s 13 bodova iz 6 utakmica i drži 1. mjesto svoje lige, nije nemoguće da ove marketinške inicijative pozitivno utječu na njihove igračke predstave i da bismo ih u budućnosti mogli vidjeti i u nekoj od viših liga.

Što se kupovine kalendara pak tiče, klub predbilježbe još uvijek ne zaprima.

Komentari

Povezano