Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Četiri minimalne pobjede u drugom danu U20 SP-a, Italija i Brazil opravdali očekivanja

U drugom smo danu U20 Svjetskog prvenstva koje se održava u Argentini vidjeli otvarajuće susrete skupina C i D.

U grupi C Izrael je u 57. minuti stigao do vodstva protiv Kolumbije, zahvaljujući Doru Turgemanu koji je bio precizan s bijele točke. S iste je pozicije na drugoj strani terena u 74. izjednačio Óscar Cortés Cortés, da bi Gustavo Puerta kompletirao preokret u 90. minuti za pobjedu Kolumbijaca 2:1. Nešto kasnije su se u istoj grupi sučelili Senegal i Japan, a Japanci su bili ti koji su slavili, preko jedinog strijelca Kuryua Matsukija u 15. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmice skupine D otvorili su Nigerija i Dominikanska Republika, a i ovdje smo mogli vidjeti preokret. Dominikanci su stigli do prednosti u 23. minuti, kada je iz penala zabio Edison Azcona, da bi nesretni Guillermo de Peña autogolom u 31. minuti vratio utakmicu u egal. Samson Lawal donio je pak u 70. minuti pogotkom sva tri boda mladi Super Orlovima. Čak pet golova mogli smo vidjeti u utakmici između Talijana i Brazilaca, a utakmica je riješena u prvom poluvremenu kada su Talijani otišli na visokih 3:0. Zabio je prvo Matteo Prati, a asistencija za taj gol Cesare Casadei dodao je kasnije i dva pogotka! U drugom je pak poluvremenu mlada Santosova zvijezda Marcos Leonardo zabila dva gola. Time je završetak naoko već riješene utakmice bio napet i zanimljiv, no nisu Brazilci smogli snage osvojiti barem bod.

Današnji program nastavlja se po istom principu kao i onaj za prva dva dana, pa tako otvaramo skupine E i F. U prvonavedenoj će se sučeliti Engleska i Tunis, te Urugvaj i Irak. Grupu F pak započinju dvoboji Francuske i Južne Koreje, te Gambije i Hondurasa.

Komentari

Povezano