Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Četverostruki strijelac Kane: “Trener je rekao da budemo nemilosrdni, htjeli smo zabiti još”

Harry Kane briljirao je u epskoj pobjedi Bayerna nad Dinamom u prvoj utakmici grupne faze Lige prvaka, zabivši čak četiri gola u uvjerljivom trijumfu 9:2. Engleski napadač, poznat po svojoj ubojitosti ispred gola, pokazao je nevjerojatnu preciznost, a tri od četiri pogotka postigao je iz penala, što dodatno naglašava njegovu smirenost u ključnim trenucima.

Ova dominantna predstava bila je samo nastavak Kaneovog fantastičnog ulaska u sezonu. U svega pet utakmica već je zabio devet golova, potvrdivši da je jedna od najboljih akvizicija Bayerna u posljednje vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Htjeli smo ući jako i mislim da smo to uspjeli. Od početka do kraja, osim ovih pet minuta početkom drugog dijela, bili smo dobri i uvjerljivi. Htjeli smo nastaviti s dobrom formom, ovaj rezultat to potvrđuje.

Harry Kane za Arena Sport

Kane je otkrio razlog zašto je momčad nastavila davati sve od sebe do posljednje minute, iako su već oko 60. minute, nakon gola za 5:2, praktički osigurali pobjedu.

Trener je rekao da budemo nemilosrdni. Prvi, drugi, treći, četvrti, išlo je kao na traci. Došli smo do devet, htjeli smo 10. i 11., moramo tako nastaviti.

Harry Kane za Arena Sport

Inače, Kane je nakon susreta dobio UEFA-inu nagradu za najboljeg igrača utakmice. Uz to, sa sobom kući ponio je i loptu sa potpisima suigrača, što je uobičajena praksa nakon što neki igrač postigne tri ili više pogodaka.

Komentari

Povezano