Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Četvrtoligaš namučio Bayer Leverkusen u Kupu

U posljednjem susretu prvog kola Njemačkog kupa, Bayer Leverkusen je minimalnom pobjedom kod četvrtoligaša Carl Zeiss Jene osigurao prolazak u sljedeću fazu natjecanja. Branitelj naslova dominirao je većim dijelom dvoboja te u konačnici zasluženo slavio s 1:0.

Početak utakmice nije ponudio previše uzbuđenja, a do prve prave prilike došli su gosti kada je u 31. minuti s ruba šesnaest metara snažno gađao Amine Adli, no njegov je pokušaj odsjeo na vratnici. Apotekari su zaprijetili u još nekoliko navrata, a ključni trenutak dogodio se u 52. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tek što je ušao u drugom poluvremenu, Alejandro Grimaldo sjajnim je ubačajem s lijeve strane pronašao Jonasa Hofmanna koji glavom zabija za, pokazat će se, jedini pogodak na utakmici.

Nastavak dvoboja, točnije 70. minuta donijela je prvi udarac nogometaša Jene prema vratima Mateja Kovara koji je u čitavom susretu svega jednom morao intervenirati.

Domaćini su prema kraju ogleda pokušavali doći do gola Bayera, a u sudačkoj nadoknadi mogli su i izjednačiti rezultat, ali je šut Hamze Muqaja završio iznad prečke.

Drugo kolo DFB Pokala na rasporedu je 29. i 30. listopada.

Komentari

Povezano