Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Chelsea debitantskim golom Mudryka došao do pobjede nad Fulhamom

Svi jako dobro znamo u kakvoj je situaciji Chelsea kada je 2023. godina u pitanju, te se nakon pobjede u kupu protiv Brightona jako iščekivao večerašnji duel sa Fulhamom kojem isto u zadnje vrijeme ne cvijetaju ruže.

Iako je meč počeo relativno mirno, mogla se primjetiti velika želja ekipe Mauricia Pochettina, pogotovo Mihajla Mudryka za kojeg se već jako dugo piše kako ne izlazi iz teretane i da pokazuje sve veću živost. To je i demonstrirao svojim prvim golom za Chelsea u 18. minuti utakmice nakon sjajne asistencije Levija Colwilla, a samo nekoliko sekundi poslije katastrofalnu grešku obrane domaćih kažnjava Armando Broja za 0:2 te upisuje prvi gol ove sezone. Oba igrača su pored golova imali i drugih trenutaka te uvjerljivo bili najopasniji igrači na terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja prvog dijela je Chelsea imao još nekoliko napada koje nisu iskoristili, ali se vidio veliki napredak u odnosu na prethodne utakmice.

Na veliku žalost Plavaca, njihovi današnji strijelci su zamjenjeni u drugom poluvremenu zbog povreda čija se težina trenutno ne zna, a pred kraj utakmice se činilo da je povređen i Moises Caicedo, ali se ispostavilo da ima blaže probleme sa grčevima.

Rezultat je ostao 2:0, a Chelsea je tako došao do svoje druge pobjede u Premier Ligi ove sezone i pružili su svoju daleko najbolju utakmicu pod vodstvom Pochettina. Obje ekipe su sada izjednačene na tablici sa po 8 bodova. Fulham u idućem kolu dočekuje Sheffield United, dok Chelsea odlazi na gostovanje kod Burnleyja.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano